+36 20 512 0610 g.bondar@gdn-ingatlan.hu

Magunkról

A hobbynak induló, majd professzionális szintre jutó otthonteremtést a jó ízlés és a türelem hozta létre.

 

Minőségi alapanyagok hivatalos forrásból

Garantált minőség

Kiváló ár-érték arány

Több éves tapasztalat

Történetünk

2008 óta foglalkozunk ingatlan fejlesztéssel

Cégünk  több éve foglalkozik ingatlan fejlesztéssel. A  hobby-nak induló majd professzionális szintre jutó otthon teremtést a jó ízlés és a türelem hozta létre.   Belvárosi luxus lakások, kissebb garzonok,  új családi házak Nagykovácsiban, Máriaremetén, Csobánkán, Érden és megannyi más sikeres felújítás és új építés áll mögöttünk.
Építettünk tégla illetve fa szerkezetű házakat is korábban amíg eljutottunk a jelenlegi konstrukcióhoz. Csobánkán folyamatos munkák után kezdtünk bele a  jelenlegi 8 házat felölelő projektbe.
Cégünk biztos anyagi és jogi háttérrel rendelkezik, amely biztonságot és időt  ad minden döntéshez. Építészünk, pénzügyi munkatársunk, ingatlan szakértőnk, és alvállakozóink  is egyaránt értik a dolgukat.

A küldetésünk

Szeretjük azt látni, amikor megrendelőink örömmel birtokba veszik a közösen megálmodott, majd általunk megvalósított épületeket.

Ezt az érzést akarjuk átélni Önnel is!

Tapasztalatból tudjuk azt, hogy minden új megrendelőnk maximálisan elégedett lesz az eredménnyel.

év tapasztalat

Felújítási projekt

Egyedi épület

Csobánka fekvése

A település a 328 méteres Oszoly-csúcs, a 352 méteres Csúcs-hegy, a 488 méteres Kis-Kevély, a Csobánkai-nyereg és a Hosszú-hegy határolta medencében fekszik, mely észak-északnyugati irányból nyitott. Bár a hűvösebb levegő beáramlása miatt itt pár fokkal mindig alacsonyabb a hőmérséklet, mint a környező településeken, de épp ennek köszönhető különleges szubalpin klímája, mely a légzőszervi betegségben szenvedőknek gyógyírt jelenthet.

Csobánka története

A középkori alapítású, de valószínűleg a kelta-római maradványokra épült Csobánka község és környéke – az egykori Borony – az őskortól lakott színhely. A római korból maradt ránk egy sírkődarab, amely a katolikus templom kertjében ma is látható.

A Csobánka, valamint a Borony név az Aba nemzetség egy-egy ágától származik. Az Árpád-kori Hont-Pázmány nemzetség itteni birtokai a XIII. században a pilisi ciszterciták tulajdonába kerültek, s ezeken a földeken, éppen úgy, mint a szomszédos Pomázon, a szőlőkultúra virágzott századokon át.

"Tündér Ösvények" - Csobánka

Többféle néven hivatkoznak ezekre az energia-csatornákra, mint pl. sárkányvonalak, ugarvonalak, tündérösvények, stb. Rajtuk ősidők óta kőgyűrűk, rendkívül régi épületek, mesterséges dombok, és ugyancsak mesterségesen elhelyezett, ingókövek találhatók.  

 Magyarország legjelentősebb „energia-központja” Csobánka. Négy Fő Ley-vonal metszi itt egymást. A településhatárában, egy domboldalon fakadó forrás már hosszú évszázadok óta ismert gyógyító hatásáról.

Írjon nekünk

Írja le az üzenetét, vagy kérjen időpontot egy személyes találkozóra!

Hívjon

+36 20 512 0610

Elérhetőség

2014 Csobánka Panoráma utca 12.

Email

g.bondar@gdn-ingatlan.hu

Telefon

+36 20 512 0610